Nya inlägg

  • Inga inlägg att visa.

Topic-icon Galleriet

  • Ludwig
  • Ludwig Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
Mer
16 år 4 veckor sedan #25017 av Ludwig
Galleriet skapades av Ludwig
Nu hoppas jag att jag hittade rätt tavla, men här får det bli.

Jo, jag har funderat en del på galleriet och tagit upp detta tidigare samt pratat med admin om saken. Som det är nu när man ska gå in och leta tex efter SCBs galleri så visas 18 bilder i rutorna "senast visade, Senast tillagda och Slumpmässiga filer" medan bara 12 bilder visas i den översta rutan, eftersom medlemmarnas galleri vuxit jättemycket så ligger det nu i 9 olika flikar och om man ska leta upp SCBs galleri så behöver man bläddra flera gånger innan man hittar rätt. Problemet är att darorn laddar nya bilder varje gång man klickar på en ny flik. Jag kan tänka mig att detta tar tid om man har långsam uppkoppling eftersom 30 nya bilder ska laddas upp vid varje klick.
Admin ville att jag skulle skicka ut frågan till er andra så att vi kan få in er åsikt i frågan också.

Galleriet kommer troligtvis bara att fortsätta växa så något behöver vi göra för att få det smidigare.
Mitt förslag är att plocka bort rutan med "senast visade" och öka ut den översta rutan med två rader, dvs lika många som då tas bort.

Vad jag förstått är de slumpmässiga filerna uppskattade samt de senast tillagda.
En annan variant skulle kunna vara att dessutom bara ha tre bilder som visas i "senast tillagda", eftersom de flesta lägger upp flera bilder samtidigt och då är alla bilderna i vilket fall från samma användare.

Vad säger ni antracitare?

Mvh/Ludde

Klurgubbe i unga år
Mer
16 år 4 veckor sedan #25039 av Patrik
Svar från Patrik i ämnet Galleriet
hej, senast visade tillför ju inte så mycket, dock vill man ju gärna behålla senast tilllagda och slumpmässiga är ju inte fel, ibland dyker det ju upp bilder som man hunnit glömma...

Så jag håller med helt enkelt!

/patrik
Mer
16 år 4 veckor sedan #25046 av gustav_metal
Svar från gustav_metal i ämnet Galleriet
Du har rätt Ludde, jag håller med dig, gott jobbat, kämpa på, hejja hejja hejja!
Mer
16 år 4 veckor sedan #25052 av Jimi
Svar från Jimi i ämnet Galleriet
Senast tillagda saknar jag mycket, gärna även en egen "knapp" där man får upp senast tillagda, i fallande (obegränsad)ordning, så att man kan se vad som lagts till sen man var inne senast (ibland ser livet till att det går en stund mellan inloggningarna)!
"Senast tillagda bild i galleriet" på förstasidan saknar jag också!

Jag skulle bli överlycklig om jag kunde söka efter ett användarnamn i galleriet, idag så genererar en sökning på SCB (om vi ska använda ett välbeprövat exempel och tillika en välkänd forumprofil), "Hittade 0 resultat vid sökning efter SCB"!
Alternativt, så funkade det bra som det var (om inte bättre), med en länk från varje persons profil som länkar till dennes galleri, fast jag antar att det är olika system som i all egentlig mening inte är sammankopplade!?

Senast visade, struntar jag fullständigt i, den skulle jag vilja ersätta med senast komenterade, förslagsvis då under en egen "flik" så att den inte själ bandbredd av de som fortfarande sitter på dåliga uppkopplingar!

Slumpmässiga fyller också en funktion, galleriet är ju trots allt enormt vid det här laget, och jag vet inte hur många jag fått upp ögonen för via "slumpmässiga".


Så har jag sagt mitt: Jimi
Sidan laddades på: 0.088 sekunder
Powered by Kunena Forum